E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBaşbakan'dan Bakan Yıldız'a talimat---

Başbakan'dan Bakan Yıldız'a talimat

Başbakan'dan Bakan Yıldız'a talimat
07 Kasım 2013 - 20:42 borsagundem.com

​İsveç'te temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, alternatif enerji sistemleriyle yakından ilgilendi, bir de talimat verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Stockholm Vartaverkent'te alternatif enerji üretimi yapan bir şirkette incelemelerde bulundu.

İNCELEYİP TALİMATI VERDİ
Başbakan Erdoğan, Stockholm'deki temasları kapsamında, Fortum Enerji şirketinin tesislerini gezdi. Fortum Enerji şirketinde bio yakıt, ağaç ürünleri, şehir atıkları, dalga gücü, su ve güneşten enerji üretimine ilişkin şirket yetkililerinden brifing alan Başbakan Erdoğan, dalga gücü, ağaçtan enerji üretimi ve evsel çöp atıklarından beton üretimiyle ilgilendi. Sistemi yakından inceleyen Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a projeyle ilgili talimat verdi.

İSVEÇ İDDİALI
Ülkede kurulu hidroelektrik santralinin tahliye kanallarının uydu bağlantısı ile açılmasını izleyen Başbakan Erdoğan, dere yatağındaki insansız kamerayla suyun yükselişini izledi. İsveç'in iddialı olduğu teknolojileri uygulayan şirket, Stockholm'un bir bölümünün ısıtma ve soğutmasında alternatif enerji kaynaklarının kullanımını sağlıyor.

BAKANLAR DA EŞLİK ETTİ
Erdoğan'a ziyareti sırasında İsveç Enformasyon Teknolojileri ve Enerji Bakanı Anna-Karin Hatt, Stockholm Valisi Sten Nordin eşlik ederken, Türkiye heyetinde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seni08 Kasım 2013 03:12

    Seni Yedirtmeyiz dik dur

  • BUİŞLER demek böyle.08 Kasım 2013 00:59

    Sen önce emeklilerin hakkını ver sonrada neyapacaksan yap ve seçimlerde verdiğin sözleri hatırlamanı isterim.geçmişe bir bak derim.önümüzdeki seçimlerde ALPERENLERİN nasıl satıldıklarını,da açıklayın onların oylerını alacaksında yüzde elliyemi gideceksin.sizlere oy veren biz diğer partililerdik.şimdi bana birçok alperenli kızacak ama doğruları yazıyorum kendini üçkuruşa satan satsın bizlerin SATILIK OYU YOK.bugün hasiyetini paraya satanlar yarın birgünde kendilerini bolca paraya satarlar.

  • can07 Kasım 2013 22:09

    bakan işte bunlar,sadece bakarlar

  • dlbyz07 Kasım 2013 21:10

    bunları şimdi duymuş yazık uyuyor bu başbakan bunlar ilkokulda var öğretiliyor zaten tam imam hatip bitirmiş imam modüllü yakında dinden enerji üretir bu başbakan

  • hacı07 Kasım 2013 20:52

    incelediği şeylere bakın; yine gayrımenkul rantı için evsel atıktan beton yapımı, ağaçtan enerji üretimi, yine kabak ormanlara patlayacak. bordan enerji üretsene be adam. amerikanın adamı olmasan tabii madenlermizle 3 türkiye kurardın 11 senede.