E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakırköy'de maganda minibüsçüler otomobil sürücüsünü dövdü---

Bakırköy'de maganda minibüsçüler otomobil sürücüsünü dövdü

Bakırköy'de maganda minibüsçüler otomobil sürücüsünü dövdü
26 Ekim 2018 - 14:28 borsagundem.com

Bakırköy'de yol verme yüzünden çıkan tartışmada minibüs şoförleri birleşip otomobil sürücüsüne dayak attı

Bakırköy'de bir minibüs sürücüsü yol verme tartışması yaşadığı bir otomobil sürücüsünün yolunu kesti. Tartışmayı gören başka bir minibüsçü de meslektaşına destek verince kavga çıktı. Kavga anı bir yolcu tarafından görüntüledi.

Olay saat 11.00 sıralarında Bakırköy’de meydana geldi. Bakırköy Meydanı’na ilerleyen bir minibüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü yol verme tartışması yaşadı. Minibüs sürücüsü aracın önünü kesti. İki sürücü inerek tartışmaya başladı. Bu sırada başka bir minibüs sürücüsü daha gelerek meslektaşına destek verince kavga çıktı. Paniğe kapılan yolcular minibüsten inerek uzaklaştı. İki minibüs sürücüsü otomobil sürücüsüne saldırdı. Saldırı anı bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İrlandalı boksör olsaydı26 Ekim 2018 20:14

    Büzük olsa teke tek kavga ederler ama duello kültürü değil de pusu kültürü, kalleşlik kültürü olduğu için bire karşı çok ve arkadan saldırırlar. Çevredeki diğer insanlar ise müdahale etmez çünkü onlar da korkaktır

  • YORUM26 Ekim 2018 14:56

    adamlar psikopat ruh hastası, minibüsçü ve taksiciler arabalarında sopalarla seyir halindeler, her an kavgaya hazır tipler, istanbul un öncelikle bu çağdışı taşıma aracı olan minibüs ve maganda minibüsçülerden kurtarılması gerekiyor. kural tanımazlıkları yetmiyor bir de sabahtan akşama kadar elleri korna da, gerçekten bu magandalar istanbulluların canına tak etti artık, yeter artık! bu çağdışılık istanbul a yakışmıyor, minibüsçüler ne olacak derseniz, alın hapishanelerde gardiyan yapın... taksiciler keza, biran evvel sürücüsüz taksi projesi hayata geçirilmeli ve istabnul rahat bir nefes almalı...

  • sait27 Ekim 2018 03:48

    Adamlar belese milyonlarca liralik hatlara sahip olursa ucuza vergisiz araba alirsa boyle olur

  • Ce26 Ekim 2018 20:14

    Bence anladıkları dilden konuşulmalı. Toplanıp habire ara ara dayak atmak lazım onlara

  • hakkı sever26 Ekim 2018 14:47

    minibüsçüler çok kötü insanlar allah bildiği gibi yapsın inşallah.amin amin amin..

  • AD26 Ekim 2018 14:41

    bu minibüsçülere birileri dur demeli.adamlar önüne kırıyor. olmadık yerden yolcu alıyor.bi de hep onlar aklı adamlar terör estiriyor.yokmu bunlara dur diyecek kurum.