E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli, Barzani ile vurdu ---

Bahçeli, Barzani ile vurdu

Bahçeli, Barzani ile vurdu
04 Kasım 2012 - 13:53 borsagundem.com

MHP Kurultayı’nda konuşan Devlet Bahçeli ‘okyanus ötesi’ne mesaj verdi, iktidar çağrısı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. Devlet Bahçeli'nin altıncı kez genel başkanlığa aday olduğu kurultayda, bin 241 delegeden bin 216'sı oy kullanacak. Divan Başkanı tek aday olarak Tuğrul Türkeş seçildi. MHP lideri Bahçeli'nin kurultay konuşması yaklaşık 2 saat sürdü.
Kurultayda "Fedakar dava arkadaşlarım, yiğit bozkurtlarım, sevgili asenalar, bugün Ankara bir başka güzel. Yenilmedim, yenilmeyeceğim diyen millet sevgisi Ankara'da buluştu" diye seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:
"TÜRK MİLLETİ, SENSİZ ASLA"
Türk dünyasının her köşesinden, bereket ve güzellikleri bu salona taşıyan sayın misafirler, milliyetçi hareketi yükseltme hareketinden asla taviz vermeyen fedakar dava arkadaşlarım, millet, milliyet ve milliyetçiliğin fedakar neferleri ülküdaşlarım, ülkü, ilke mücadelesinin eşsiz temsilcileri, yiğit bozkurtlarım, asaletin, zarafetin ve nezaketin simaları olan sevgili asenalar saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, medyamızın her biri birbirinden değerli medya temsilcileri. Bugün Ankara bir başka güzeldir, bugün Ankara kutlu hareketimizin sevincine ev sahipliği yapmaktadır. Bugün Ankara’da üç hilal ayağa kalkmaktadır, bugün Türklüğün kalp atışları gök kubbeyi çınlatmaktadır.
Daha birkaç gün önce 89. yılını idrak ettiğimiz cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve partimizin kurucu genel başkanı başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi rahmetle anıyorum. Türk milleti sensiz asla diyen vatansever milli vicdanlar başkentte bir araya geldi. Varım, var olacağım, birim bir kalacağım diyen millet evlatları Ankara’ya ulaştı. Yenilmedim, yenilmeyeceğim, yıkılmadım, yıkılmayacağım, düşmedim ve düşmeyeceğim diyen millet sevgisi Ankara’da buluştu.
Milliyetçi hareket varsa çareler tükenmiş değildir. ülkücü hareket varsa her şey bitmiş değildir. BOP eşbaşkanına, yanına aldığı ihanet arkadaşlarına, kan içen vampirlere inat biz buradayız ve millet için her fedakarlığı yapmaya hazırız. 
"ONLARIN TERCİHİ PEŞMERGEDİR' 
AKP Barzani’yle gurur duymuştu. Az kalsın PKK ve İmralı canisiyle gurur duyduklarını ilan edeceklerdi. Bu nedenle AKP tercihini yapmıştır. Onların tercihi peşmergedir. Bizimse, Türk dünyasının birbirinden değerli siz muhterem misafirlersiniz. Türk milleti sizinle övünüyor. Türklüğü etnik mesanesine indiren başbakan bu duygumuzu anlamayacaktır. Siyasetini bölmeye ufalamaya adamış bu zihniyet ne dediğimizi dünya döndükçe fark edemeyecektir.Varsın AKP Barzani’yle övünsün, başbakan varsın şeref kartını İmralı’ya gömsün. Siz bunların hiçbirine aldırmayın, Türk milletinin gerçek övünçleri buradadır. Türklüğün gurur tablosunda yerini alan mümtaz fertler bu salondadır. AKP canileri alkışlasın, bize sizlerin duaları yeter. AKP Oslo’da düşmanla masaya otursun, biz sizlerle olalım yeter. AKP Habur’da teröristleri karşılasın, biz şehit cenazelerini karşılayalım yeter.
"HEDEF 2077"
2023 projesini 1997’den beri aziz milletimizin önüne taşıyan şahsım ve MHP’dir. Bu konuda defalarca uyarıya bulunmamıza rağmen Başbakan Erdoğan, 2023 vizyonunu kendisine mal etmeden hiç vazgeçmemiştir. İstanbul’un fethinin 600. yılında 2053 yılında süper güç Türkiye ülkü ve gayemiz bulunmaktadır. 2013 yılından itibaren 40 yılda bu hedefe varmak ihtimal halindedir.
Amacımız son yurdumuzda devlet kurmamızın bininci yıl dönümü olan 2077’de Türkiye’nin dünyaya yön veren siyasi ekonomi ve kültür alanında rakipsiz hale gelmesidir. Ekonomi politikalarımızın iki temel esası olan herkese çalışabileceği iş ortamı sağlamak ve geliri adil şekilde paylaştırmak milliyetçiliğimizin insan merkezli olduğumuzun işareti sayılmalıdır.
“2071’DE TÜRK MİLLETİ YOK”
Başbakan’ın 2071 hedefi aldatma ve asıl manasından uzak kalmıştır. Bu gidişle Malazgirt zaferinin 1000. yılında Allah muhafaza millet kalmayacak. AKP zihniyeti parçalanmış bir milleti gerçekleştirme arayışındadır.
Başbakan’ın 2071 hedefinde Türk milleti yoktur. 2071 hedefinde Türk kimliği yoktur. 2071 hedefinde Türk yoktur. 2071 hedefinde Türk vatanı da yoktur. Etnik kimliklerle geriletilmiş, Türküm demenin suç sayıldığını bir Anadolu coğrafyası Başbakan Erdoğan’ın isteği ve gizli gündemidir. Yabancı dostları heyecan içindedir.
OKYANUS ÖTESİ MESAJ
Okyanus ötesine tutunmadan, milletin haklarını peşkeş çekmeden iktidara ulaşılacağını dosta ve düşmana göstereceğiz. Ülkücü Başbakan, ülkücü Cumhurbaşkanı ve ülkücü Meclis Başkanı’nın aynı anda bulunması ve çalışması hayal değildir.
Bir insanı muhite bir muhiti vatana ve bir vatanı dünyaya, çağıran yayan sezen ve kavrayan bir geniş vizyon parıltısıyla başarıya varabiliriz. Başarının kitabını yazabiliriz.
Biz bu ruhla her zorluğu aşmak ve her uçurumu geçersiz kılmak mecburiyetindeyiz. Yoksa başkalarına benzeme alışkanlığa milliyetçiliğe bir şey kazandırmayacağı gibi, uzun vadede tersine çevirecek acı sonuçlara neden olacaktır. Biz yolumuzu ülkümüzü 43 yıl önce dokuz ışıkla belirledik. Başbuğumuz Türkeş beyin işaretiyle yola koyulduk. Çin Sarayı 40 ülküdaşıyla basan Kürşad bizimledir. Milletin tüm evladı bizimledir. Söğüt Ruhu Ertuğrul Gazi hoca bizimledir. Alperenler, akıncılar bizimledir.
"PKK'LILARA GENEL AF ÇIKARACAKLAR"
Başbakan Erdoğan’ın çift başkanlıktan şikayet eden tutumu başkanlık sistemine ve eyalet sistemine neden olacaktır. Türk milletinin kanı emilecektir. PKK’lılara genel af çıkarılacaktır. Sözde Kürt sorunu yakıtıyla dört parçalı Kürdistan’ın kurulması kaçınılmaz olacaktır. Askerimizin, polisimizin, korucumuzun kanı yerde kalacaktır. Bunların karşısında tek ve yegane millet gücü ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Üç hilal teslim alınmadıktan sonra, hain niyetler nefes alamayacaktır. Bunun için bize silahların susmasını istemediğimiz çamurunu atıyorlar bırakın atsınlar. Bizim tarafımız belli duruşumuz ortada. Biz milli hafızamızı kaybetmedik. AKP ve CHP emperyalist güdümlü vicdanını devretmiş sözde aydınlar tarafından alkışlansın bizim gündemimizde değildir. Hepsi bir olsun alayı birlik olsun Allah’ın izniyle hepsine yeteriz. Hepsine gününü gösteririz. Bugün durum çok ciddidir. Bu gidişata dur denilmezse, kanlı çatışma kardeş kavgası ve bölünmüş bir Türkiye ortaya çıkacaktır.
9 MADDELİK MİLLİ MUTABAKAT METNİ
Hazırlamış olduğumuz dokuz maddelik Milli Mutabakat Metnini açıklamak istiyorum:
1- Türkiye Devleti sokakta bulunmamıştır. Sokağa teröre ve Ak Parti’ye teslim edilmeyecektir.
2- Türkiye Cumhuriyet Devleti tektir, ülkesi bütündür.
3- Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin kurucusu ve sahibi topyekun büyük Türk milletidir.
4- Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes din dil mezhebe bakılmaksızın Türk milletinin eşit ve saygın fertleridir.
5- Türk milletine yeni vatandaşlık arayışları boştur.
6- Türk milleti varsa, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de ilelebet payidar kalacaktır.
7- Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığına Türk milliyetçileri iri diri olduktan sonra kimse son ihanet vuruşunu yapamayacaktır.
8- Bu yüzden ülkücü hareketin sessiz duyarsız kalması da asla düşünülemeyecektir.
9- Türkiye bizimdir, bu aziz vatan hepimizindir.
KONUŞMASINI DUA İLE BİTİRDİ
Şairimiz Arif Nihat Asya’dan ilham alarak hazırladığım duayı okumak istiyorum:Minarelerimizi ezansız, gökyüzümüzü bayraksız bırakma Allah’ım. Biliyoruz hasma karşı koymasını, bizi cansız bırakma Allah’ım. Bizi havasız susuz ve vatansız bırakma Allah’ım. Biz ki bin yıllık kardeşlik dedik, bizi ayrı düşürme Allah’ım. Biz ki bağımsızlıkta karar kıldık, bizi esaret altında bırakma Allah’ım. Felaketleri at hanemizden bizi gaip koyma Allah’ım. Milletimi yaşat, devletimi var et, sen bizden varlığını esirgeme Allah’ım. Bozkurt’un başını dik, üç hilalin geleceğini kutlu et Allah’ım.
DR. SEYFİ ŞAHİN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
MHP 10. Büyük Kurultay'ı Arena Spor Salonu'nda başladı. Büyük kurultayda daha önce adaylığını açıklayan MHP 19. dönem Kayseri Milletvekili Dr. Seyfi Şahin adaylıktan çekildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı05 Kasım 2012 00:01

    Siyonist in 2 kuklası var..önce birine gitti dediki sakın haaaa bunlara hakkını vermeyin verirseniz bunlar en somunda sizden ayrılır sonra aynı siyonist gitti diğerine bunlar sana hiç bir hak vermez hakkını savasarak alırsın ancak... İşte emperyal politika budur ve bu siyaseti yapacak olanları destekler...halk ta bir tarafa kendini yamar kuklacının kuklası olur..turkıyedeki siyaset budur yasam standartı ve kalitesi uzerinden siyaset yapılmaz oy istenmez...akp de bir yere kadar geldi ama sınırı asamaz...bu oyunu gormeli kukla olmaktan kurtulmalı zor ama işte yazıyoruz belki biri uyanır

  • NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE.04 Kasım 2012 19:10

    Arkandayız MHP bizdiğer partileri desteklerken şuandan itibaren sadece MHPnin yanındayız.AKP kimlerin sayesinde bu ülkede tek başına iktidar oldu önce bunları yazın nedeni ise diğer partilere kızarak AKP ye oylar gitti.şimdi diyeceksinizki neden bahçeli APO piçini asmadı veya asamadı,ülkeler arasında anlaşmalar vardır bunları sadece ülkenin başındakiler bilir zaten APOyuda biz yakalamadık ABD,bizlere teslim atti,ve öyle bir koşul koyduki onu şuanda kimse asamaz.bunu TAYYİP ERDOĞANDA biliyor ve oyüzden birşey yapamıyor eğer onu öldürtse türkiyede hep omuzlarda taşınır,oda biliyorki apo piçini öldürtürse mamerikada benim işimi bitirecektir.ya işte bu işler okadar kolay değil apo piçinisadece İMRALIDA ki kendine güvenen vede adı tarihe geçecek sadece ASKER ler koldan omuzdan rütbeliolsun farketmez sadece onlar yapabilirler.

  • ahmet04 Kasım 2012 16:19

    Türkiye sadece ülkücülerin değildir.. Öcalanı asmayan ve asamayan Bahçelidir.. Ve bu ülke de hala korku imparatorluğu yaygarası yapılarak muhalefet yapılmaya devam edilmektedir.. Ne üzücü ::((

  • Altay04 Kasım 2012 16:05

    Dünya'da Türkçeyi öğreten, Türklerin akıncı ruhunu çağa uygun idrak eden, islamı yaşayan,anlatan Alperen mücahitler, gerçek ülkücüler okyanus ötesinde. Onlar olmadan ülkücü hareket asla amacına ulaşamaz Bahçeli bunu bil.

  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEYENLERİN KORKULARI!04 Kasım 2012 15:22

    Son 10 yılda yeni bir moda çıkardılar.TÜRKÜM diyemeyen siyasetçiler oluştu.Siz birilerinden korktuğunuz için TÜRKÜM diyemeseniz de Türk Milleti her zaman "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" diyecektir.Korkunuz kimden? Kahpe,kalleş BARZANİ'den mi, PKK'dan mı,Amerika'dan mı,Avrupa ülkelerinden mi? Bunların hiç biri Türk'ün dostu değildir,olmayacaktır da! TÜRK olmanızla her zaman övünün.Korkarak siyaset yapmayın!Tarih,korkakları da bir gün sayfasına yazacaktır!

  • cevher04 Kasım 2012 15:07

    anlat anlat heyecanlaniyorum sayin bahceli 2077 siz nerede olacaksiniz bekleyelim o zamani.

  • Serpil Günay 04 Kasım 2012 14:17

    Şehit tabutlarını karşılamaya devam edin. Şehitler biterse, MHP de biter çünkü.

  • Gökhan Aytemiz04 Kasım 2012 14:15

    Hedef 2077 mi??? Birisi de çıkıp kral çıplak desin yahu!