E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomi​Babacan Orta Vadeli Programı açıklayacak---

​Babacan Orta Vadeli Programı açıklayacak

​Babacan Orta Vadeli Programı açıklayacak
07 Ekim 2014 - 21:41 borsagundem.com

2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Programın, Başbakan Yardımcısı Babacan tarafından bugün açıklanacağı bildirildi

2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP), bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından açıklanacak. Açıklamanın saat 11.00'de yapılması bekleniyor.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın makamından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık Yeni Bina'daki basın toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartaly32307 Ekim 2014 22:46

    bir ülkenin ekonomi proğramı tarım..hayvancılık.tekstil..turızm =markalaşma =yerli üretim =sonuç baz alındığında temel ihtiyaçlar ,akabınde gelir dağilımı tabana yayılmadığı ve desteklenmediği sürece ekonomide birlik ve beraberliğin üretimde güç oluşturmadığı taktirde istediğin kadar ekonomi proğramı yap.boş işler.heleki sermaye akışını borç yönetimi ve kredilere entekreleyen ekonomi yönetiminden,,bankalara ve şirketlere kadar uzayan bır döngü çarkı oluşmuş yada oluşturulmuşsa.ve bu çark halkın emeğinden çalıyorsa.akabınde borçlandırıyorsa