E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı...---

Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı...

Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı...
27 Mayıs 2019 - 13:43 borsaningundemi.com

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek ve davaya düşen ilgiyi yeniden canlandırmak için duruşmaya katıldığı belirtildi. Fenerbahçe yönetimi de duruşmayı izlemeye geldi.

Yıldırım, duruşma sonunda açıklamalarda bulundu. 
İşte Yıldırım'ın açıklamaları; Bu dava sadece bizim değil, Fenerbahçe'nin davasıdır. Geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi. Uzun zamandır gelmediğimiz için ortam boş kalmış. Yalan ifadeler veriliyor. 

Ben 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz. Ne Aziz Yıldırımcı olun ne Ali Koçcu olun. Bugün FB TV bir doğum gününü bile kutlamıyor. Orayı ben kurdum, acıları ben çektim. En büyük paydamız Fenerbahçe olmalı. Böyle olmazsa elimizden Fenerbahçelilik gider. Ben bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım. Görev almayacağım. Ancak ben Fenerbahçe'ye küsemem, darılamam. Yönetimler görevlerini yapamazsa giderler, yerlerine yenileri gelir. 


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)