E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan'dan Ermenistan'a ağır zayiat---

Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır zayiat

Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır zayiat
05 Nisan 2016 - 11:31 borsagundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda Ermenistan, 70 asker ve beş tank kaybetti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, cephe hattındaki gerginliğin devam ettiği, Ermeni güçlerin kaybettikleri mevzileri geri alma girişimlerinin başarısız olduğu, Azerbaycan sivil yerleşim birimlerinin ateşe tutulduğu bildirildi.

Bunun üzerine Azerbaycan ordusunun açtığı ateşle Ağdere bölgesinde Magadiz mıntıkasında Ermeni askeri karargahının imha edildiği belirtildi.

Bakanlık, çatışmalarda Ermeni güçlere ait beş tank ve mühimmat dolu beş aracın içindekilerle birlikte imha edildiğini, yaklaşık 70 Ermeni askerin öldürüldüğünü duyurdu.

16 AZERBAYCAN ASKERİ ŞEHİT

Açıklamada, son iki gündeki çatışmalarda 16 Azerbaycan askerinin şehit olduğu belirtildi. 

Cephe hattında operasyon üstünlüğünü sürdürmek için gerekenlerin yapıldığını duyuran bakanlık, imha edilen karargah ve tankların görüntüsünü paylaştı.

Azerbaycan, Ermeni Komuta Merkezi'ni vurdu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan dün yapılan açıklamada, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda Ermeni silahlı güçlerine bağlı 170 asker öldürüldüğü, 12 zırhlı araç imha edildiği belirtilmişti.

Rusya'dan Türkiye'ye Azerbaycan suçlaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serdar05 Nisan 2016 13:07

    3-5 köy almakla bu iş çözülmez fırsatı kaçırdılar

  • Emre05 Nisan 2016 12:40

    Bir bunlar eksikti. Akıllı olun, barışı bozmayın. Kıytırık Nagorno-Karabakh için değmez. Hiçbir ekonomik değeri olmayan bir bölge. Bizim İslamcılar da Azerbaycan'ın garantörünün İsrail olduğunu bilmeden dualara çıkmışlar. İki devlet arasında açık bir savunma işbirliği var sayın El-Kaideciler.

  • Fevzi Mutlu05 Nisan 2016 12:20

    ALLAH Razı olsun, İşkal edilen Topraklar Acilen geri alınsın