E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAynes'in yeni ismi Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. oldu---

Aynes'in yeni ismi Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. oldu

Aynes'in yeni ismi Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. oldu
29 Kasım 2022 - 11:30 borsagundem.com

İhale süreci tamamlanmasının ardından devir işlemleri yapılan Aynes Gıda, üretimine Tarım Kredi Süt Ürünleri AŞ olarak devam edecek.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş.’nin Denizli Acıpayam’da bulunan üretim tesislerini ziyaret ederek şirket Genel Müdürü Abdullah Oğul’dan bilgi aldı.

Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin el emeği ürünlerinin değerlendirilmesi, tüketicilerin de kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla erişebilmesi amacıyla yatırımlarına devam ediyor. Son olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) Aynes’i devralan Tarım Kredi Kooperatifleri, süt ve süt ürünleri alanında önemli bir yatırıma imza atmış oldu. Devir işlemleri yapılan Aynes Gıda, üretimine Tarım Kredi Süt Ürünleri AŞ olarak devam edecek.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Denizli Acıpayam’da bulunan Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Aydın ve beraberindekilere tesis hakkında bilgiler veren Tarım Kredi Süt Ürünleri Genel Müdürü Abdullah Oğul, şirketin 2011 yılından bu yana ISO 500 listesinde yer aldığını söyledi.

Üretimine Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. olarak devam edeceklerini kaydeden Oğul, “Denizli Acıpayam’da yer alan merkez tesislerimizde gerekli düzenlemelere başladık. Şirketimizin yeni logosuyla tabelası asıldı. Kamuoyuna yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları da yapacağız.” dedi.

Hem üretici hem tüketici kazanacak

Tarım Kredi Grubunun uçtan uca üretimde bulunduğuna işaret eden Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, “800 binden fazla ortağımız ile birlikte Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşuyuz. Önceliğimiz üyelerimizin üretiminin sürdürülebilir olması. Çiftçilere olduğu kadar tüketicilere karşı da sorumluluklarımız var. Bizden beklenenlerin bilincindeyiz. Yatırımlarımızı da bu bilinçle yapıyoruz. Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Aynes, Tarım Kredi Grubu altında üretimine devam edecek. Bu yatırımla hem hayvancılık ile uğraşan çiftçilerimiz hem de uygun fiyatlı güvenilir süt ürünleri tüketmek isteyen vatandaşlarımız kazanmış olacak. Tarım Kredi Grubu, Tarım Kredi Süt Ürünleri A.Ş. markasıyla sektörde önemli bir oyuncu haline gelecek.” diye konuştu.

TMSF, Aynes Gıda'yı Tarım Kredi'ye devretti

 

Tarım Kredi, Aynes'i satın aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir insan30 Kasım 2022 13:34

    Bakan nebatiden ricamdır sasa ve hektaşın tahtasını kaldırsa borsadan sevinecem 20 gündür dip yapıyo bunedir ya yazıklar olsun

  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 16:57

    Aşağıda yorumde diyor ki ADAM FETOCU :D yahu ermeniside var, yahudiside var, hırstyanıda var, vb. vb. ülkede hukuk olur önce... Adam terörist ise  atarsın içeri tutuklarsın, ömür boyu terösit faliyetlerden... ee  varmı ortada böyle durum ?... madem terör örgütü üysei nasıl ülkede faliyet gösteripd ekoca tesis kurmuş, sonradan el konulmuş :D ... maden mahkeme kararı yok nedne adamın fabrikaya kim hangi yetki le kayyum atamış ? :D ya işin içinde iş var... gerçekten nereye el atsak abuk subuk işler... suçlu varsa yargı var. hesap sorar. ama burada sermaye peşinden koşanların iç çekişmeleri ortaya çıkıyor, devlet brimleride bir şekilde adamına göre işi esnetiyor.. eskiden destek, sonradan köstek :D demekki hala devlet  usulsuzlukler var ve olmaya devam ediyor. Hesap veren yok ki, herkes derebeyi oldu şehrinde :D tetodan kaçan vatan milliyetçiyim diye hava basıyor :D alacakalar havalarını.... hukuk işlesin tıkır tıkır

  • baran30 Kasım 2022 02:38

    Bak sen fetoşçu finosu zoruna gitmiş. Mal kaptırınca!  Bu ülkede kapı gibi hukuk var pvng.  Terör ile beslendiği açık mahkeme kararı ile de el konuldu. Seni köpek seni Ha bir de Münafığın malı Müslüman a mirastır.  Türk Milleti afiyetle yiyecek bu peynirleri.  Sen de zıkkım yersin artık.

  • xyz29 Kasım 2022 15:21

    Eşek aynı eşek yalnızca semer değişmiş.

  • baran30 Kasım 2022 02:39

    İbrikçibaşı çaktırmıyosun ama bayağı zoruna gitmiş.

  • AHMET ÖZBİLEN29 Kasım 2022 16:03

    Daha önceleri bu şirket fetöcülerin idi devlete devir edilde seni neden bu kadar rahatsız etmiştir.

  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 12:35

    şimi merakıma baktım. yotubede ciddi iddalar var. söylemler var tmsf hukuksuzca yöneticisi hapse girince, tmsp fönetime kendiliğinden geçiyor.. adam hapisten çıkınca tmsp zarar ettirdiği için firma bir dahakendini toplayamıyor. Burada artık sahipleri vb. çekişmesimi var ? cemaat işimi? temmz önceso/sonrası ayrışması mı bilemem ...Ama bu ülkede ticaret başkadır, kişisel çekişmeler ve cemaat kavgaları vb başkadır. kanunlara uyanın hakkı devletce savunmalıdır. Burada birşetlerin ters gerçekleştiği belli. Şimdi seçim öncesi çocuklara buradan süt, evlere yoğurt, vb sponorluk faliyetleri olur mu ? şaşırmam :D gerçekten karmaşık işler duyuyoruz heryerde. kimseyi savunmuyorum ben sadece hukuk ve anayasal hakları savunurum. suçlu varsa mahkeme suçluder, mahkeme el koyar, burada usulsuzlukler var gibi sankı... kişiler tanımam, bilmem , hukuk tek çizgimdir. kişiliğe bakmam...

  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 12:17

    Tarım ürünü üreten bir firmada, tarım ürünü işleyen bir fimanın hikayesi :D Yazık ve  günah ettiler... köy köy gezen sahipleri bol primler ile ileri teknolojık firma idi. Birilerinin nazarı oldu, gözü kaldı belli ki. hiç ettiler... Sonra gel bu ülkeye fabrika kur  :D üretim yap diyorlar... Allah sabır versin... Adam bir şekilde içeri atılıyor, kayyum atanıyor mahkeme yok bişe yok... adam fetocumu, firma öylemi derken yöneticilerin ebceriksizliği firmayı ciddi zarar sokuyor. adam dışarıya çıkıyor firma küllüm zarar ettirilmiş... sonrada kendini toplayamıyor firma... borç içine düşünce tmsf de firmayı elden çıkartıyor yönetilemediğinden.. Allah sabır versin emek harcayanlara... şimdi bu firma fakire fukaraya öğrenciye vb seçim öncesi ne kadar kullanılabilir ? :D garip işler...Söylemler çok fazladı o bölgede. Aslı nedir ? bilemem.

  • baran30 Kasım 2022 02:42

    Bu itin fetoşçu anlamayan var mı daha?  Türkiye büyür bunlar küçülür  Bu itler cehennem odunu. Gayet iyi ettiler Yerinde ve eskisinden daha iyi çalışıyor!  Alana da hayırlı olsun. Pvn sanki şirket muhasebecisi her zamanki aşşağılık yalanlarını bahane iile sıralıyor. 

  • DIMBIL29 Kasım 2022 17:42

    257 kişi şehit edenleri sen aklıyormusun bu cahil aklın ile.

  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 16:52

    15 temmuz öncesi fetocuları biliyor bu millet. Mali milat yapan ticaretine devam edenleride biliyor.... Hukuksuzluklarla hukuk elde edilemez.... hukuk ne ise o olur. varsa cezası at içeri.. varsa cezası mahkeme karar versin ata kayyumu... eee işler çarıp çurpuk. Biz fetocularıda iyi biliyoruz merak etme. :D  TBMM sfeto araştırma komisyonunu kabul etmeyenleride unutmadık, devletin kozmik odasına girip devletin uyuyan birimlerini deşifre edenleri, imaj kopyasını alıp mahkemeye diye sonra kaybolup Almanyaya verildiğini iddalarınıda unutmadık.  TBMMkomisyonu kursun çıkar tek tek fetocular ortaya :D  Zaman gazetesi okuyanlarıda unutmadık : ))

  • haydar29 Kasım 2022 16:35

    MAL MISIN OĞLUM SEN YADA FETOCU MU??????????