E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAvrupa'nın en iyisi İstanbul---

Avrupa'nın en iyisi İstanbul

Avrupa'nın en iyisi İstanbul
05 Şubat 2011 - 08:25 borsagundem.com

Pricewaterhouse Coopers'ın (PwC) 600 emlak uzmanıyla yaptığı araştırma, İstanbul'un, Avrupa'da emlak satın alınacak en iyi ülke olduğunu ortaya koydu

Uluslararası danışmanlık şirketi Pricewaterhouse Coopers'ın (PwC) 600 emlak uzmanıyla yaptığı araştırma, İstanbul'un, Avrupa'da emlak satın alınacak en iyi ülke olduğunu ortaya koydu. Yıllardır birincilik koltuğunda oturan Münih'i tahtından indiren İstanbul, yatırımcıların emlaktaki fiyat artışı ve müşterilerden gelen talebe göre en yüksek notu aldı. Avrupa ülkelerinde ekonomik krizden dolayı emlak fiyatlarında düşüş baş gösterirken, İstanbul emlakın en çok değerlendiği şehir oldu. 600 yatırımcının 1'den 9'a kadar not verdiği değerlendirmede İstanbul 6.23 oranında puan aldı. İstanbul'u 6,03 puan ile geçen senenin birincisi Münih izledi. Stockholm'de yatırımcıların gözünde değerini arttırırken, değeri düşen şehirlerin başında Milano geldi. Dublin ise 3.24 puanla listenin son sırasında yer aldı.

Münih tahttan indi
İstanbul
Münih
Londra
Stockholm
Paris
Hamburg
Berlin
Varşova
Frankfurt
Zürih

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)