E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAvrupalı turistlerin yeni gözdesi Ölüdeniz'de 'Love Hotel'---

Avrupalı turistlerin yeni gözdesi Ölüdeniz'de 'Love Hotel'

Avrupalı turistlerin yeni gözdesi Ölüdeniz'de 'Love Hotel'
02 Kasım 2017 - 12:07 borsagundem.com

Ölüdeniz'e yeni turizm anlayışı getiren Sertil Deluxe Otel her şey dahil sistemini kişiye özel uyguluyor

Ülkemizin dünyaca ünlü turizm merkezi Ölüdeniz ve çevresinde yeni bir turizm anlayışı Avrupalı turistlerin akınına uğradı. Sertil Deluxe Otel’in başlattığı ‘love hotel’ kavramı Avrupalı turistler tarafından çok beğenildi. 15 yaşın altındaki çocukların konaklayamadığı ‘love hotel’ sisteminde otelin fiziki yapısı çiftlere konforlu tatil imkanı sunuyor.

Özellikle yeni evliler, sevgililer ya da ileri yaşta olmalarına rağmen hayatın tadını çıkarmak isteyenler “love hotel” kavramına rağbet ediyor. Bu anlayışın içinde herşey dahil sistemi kişiye özel olarak ele alınıyor.

Sertil Deluxe Otel Genel Koordinatörü Zeyad Özmen, “Artık yeni turizm anlayışında, otelin duyguya hitap edip etmediği öne çıkıyor. Duygulara hitap etmeyen oteller eşler ve sevgililer tarafından tercih edilmiyor. Turizm anlayışında ‘aşk ve sevgi’ kavramını öne alarak kendimizi konumlandırdık. Otelimizi buna göre inşaa ettik. İngiltere ve Kuzey Avrupa ülkelerden genç çiftler ve yeni evlileri yoğun olarak ağırlıyoruz. Yerli turist olarak da özellikle balayı çiftleri ve sessizlik içinde keyifli bir tatil yaşamak isteyen aileler de misafirlerimiz arasında önemli bir yere sahip” dedi.

‘Love hotel’ konseptinde dünyada özellikle son yıllarda öne çıkan ‘sonsuzluk havuzu (infinity pool)’ mimarisi öne çıkıyor. Dağ ve deniz manzarasına karşı havuz keyfi yapan çiftler dilerlerse gece yarısı da bu keyfi sürdürebiliyor.

Zeyad Özmen, otelin 14 odasının özel havuza sahip olduğunu, 6 odanın balkonunda ise özel jakuzi yer aldığını belirterek şöyle devam etti: “14 Swim Up (balkondan direk havuz çıkışlı oda) ve 6 superior jakuzili odamız var. Konuklarımız balkonda manzara eşliğinde jakuzi keyfini yaşıyorlar. Aşk oteli ve balayı oteli anlayışımızda bu odalar özellikle yoğun rağbet görüyor. Gelen çiftler Ölüdeniz manzarasını ve rüzgar sörfü yapanların oluşturduğu keyifli anları balkondaki jakuzisinden izleyebiliyor. Kendi havuzuna odasından direkt giriyor ve balkonunda da keyifle güneşleniyor. Ayrıca kişiye özel yemek mönüleriyle de misafirlere konforlu bir tatil yaşatılıyor”

Oksijeniyle ve temiz havasıyla ünlü Babadağ’ın oluşturduğu vadide bulunan Sertil Deluxe Otel, Ölüdeniz manzarasıyla da ‘aşk ve sevgi’ temalı tatil için özel bir manzarayı barındırıyor. Zeyad Özmen, 15 yaşın altında çocukların misafirlik için kabul edilmediğini vurgulayarak “Misafirlerimiz daha sakin bir ortamda konaklıyorlar. Havuzda ve diğer alanlarda tatillerini keyifle yaşıyorlar.” dedi.

Yerli ve Avrupalı turistlerin tercihi

Yerli ve yabancı turistin beton binalar içinde sıkışıp kalmaktan bunaldığını da belirten Zeyad Özmen, 60 odalı Sertil Deluxe Otel’in doğal ortamı bozmadan yeşillikler arasına konumlandırıldığına dikkat çekti. Endüstriyel turizm sistemini sevmeyen bireysel hobi ve zevklerine önem veren Avrupalı turistin, sosyal ve kültürel faaliyetler için de Ölüdeniz çevresini tercih ettiğini anlatan Zeyad Özmen “Tarihi Likya Yolu başlangıç noktasındayız. Babadağ’ın yamaç paraşütü sporu dünyaca ünlü. Tarihi bir mekan olan Kayaköy, çevremizdeki doğal flora, dünyaca ünlü Kelebekler vadisi yerli ve Avrupalı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Dalaman Havalimanı’na yakın olmamız da ayrıca ulaşım avantajı sağlıyor.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)