E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAtaşehir'e komşu geliyor---

Ataşehir'e komşu geliyor

Ataşehir'e komşu geliyor
23 Haziran 2012 - 03:59 borsagundem.com

Alper İnşaat, altıncı projesini Ataşehir Finans Merkezi’nin komşusu konumundaki Şerifali’de hayata geçiriyor

Alper İnşaat tarafından 3 bin 570 metrekare alanda inşa edilen Selective Prestige, toplam 118 daireden oluşuyor. 20 katlı tek bir blok olarak tasarlanan proje, büyüklükleri 59 ile 142 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Aralık 2013 itibariyle inşaat süreci tamamlanıp, sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede daireler, portmanto, banyo dolapları, mutfak dolapları ile bulaşık makinesi, fırın, set üstü ocak ve davlumbazdan oluşan dört parça ankastre seti kullanıma hazır şekilde teslim edilecek.
Daire fiyatlarının 175 bin liradan başladığı projede bir de kampanya yapılıyor. Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında peşinat olarak yüzde 25 sözleşme sırasında ödenip, daire bedelinin yüzde 75’lik kısmı için anlaşmalı banka üzerinden kredilendirme yapılabiliyor. Anlaşmalı banka üzerinden 12 - 120 ay arasında kullanılacak kredilendirme sisteminde ise, yine daire sahiplerine piyasa koşullarının çok altında vade oranları sunuluyor.
Bol aktivite imkânı
Bünyesinde barındırdığı sosyal donatılarıyla herkese hitap eden proje, pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir terasları dışında, cep sineması, sanat atölyesi, yoga odası, playstation odası, bilardo odası, dart ve langırt odası, masa tenisi odası, squash salonu gibi farklı hizmetler de sunuluyor. Çocukların da düşünüldüğü projede, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı ve çocuk oyun odasına da yer veriliyor. Aktivite alanlarının tüm iç donatılarının kullanıma hazır şekilde verilecek olması ve ekstra bir üyelik ücreti olmaması da projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.
Önemli bir ulaşım ağında yer alan proje, Ataşehir merkeze 2, TEM’e ve Çamlıca bağlantı yoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 25 dakika uzaklıkta konumlanıyor.
“Altıncı projemİzİ üretİyoruz”
Selective Prestige’in İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’nin hemen yanı başında yer alması nedeniyle lokasyon ve yatırım değeri yüksek projelerden biri olduğunu belirten Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Selective Prestige projemiz; Selective Green Garden, Selective Kartal, Selective Samandıra, Selective Shops ve Sultown projelerimizden sonra ürettiğimiz altıncı projemizdir. Projenin diğer projelerden ayrışan en önemli özelliklerinden biri de 23 farklı özellikteki aktivite alanları ile insan ilişkilerini ve sosyal ilişkileri güçlendiren bir konsept olmasıdır” dedi.
Projenin tüketicilerden yoğun bir ilgi gördüğünü ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
“Projemiz ön talepleri almaya başladığı ilk günden başlayarak, yoğun talep görüyor. Alper İnşaat olarak daha önceki projelerimizde bizi ziyaret edenler ya da ev sahibi olan kişiler kadar, Alper İnşaat ile ilk kez tanışanların da ortak noktası projenin lokasyon, mimari, inşaat kalitesi ve aktivite açısından gerçekten etkileyici bir proje olduğu görüşüdür.”
Projenin tüm sosyal donatılarıyla birlikte en kaliteli şekilde teslim edileceğini aktaran Ünsal, “Selective Prestige aileleri, normalde günlük hayatlarında ücretli veya üyelik sistemiyle faydalanabilecekleri çok sayıda aktiviteden projemizde tamamen ücretsiz, üyelik sistemi olmaksızın ve açık kapalı aktivite alanları olması nedeniyle yalnızca yılın 3 ayı değil, 365 gün faydalanabilecekler” diye konuştu.
HAFTANIN PROJESİ
Hangi daire kaç lira?
Daire alanı BAŞLANGIÇ
tipi m2 Fiyatı
1+1 59 175.500
1+1 82 246.500
3+1 142 395.250
YAKIN PLAN
Projenin adı: Selective Prestige
Projenin yeri: Şerifali / Ümraniye
Yapımcı firma: Alper İnşaat
Projenin konsepti: Dikey mimari konseptle tasarlanan Selective Prestige, her ayrıntının titizlikle tasarlandığı benzersiz dış cephe mimariye ve 23 farklı sosyal aktiviteye sahip bir proje
Arsa büyüklüğü: 3.570 m2
İnşaat alanı: 20.536 m2
Blok sayısı: 1
Toplam daire sayısı: 118
Daire tipleri: 1+1, 2+1, 3+1
Daire metrekareleri: 59-142 m2
İnşaata başlama tarihi: Temmuz 2012
Teslim tarihi: Aralık 2013

Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)