E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAsıl skandalları 2. kitapta anlatacak ---

Asıl skandalları 2. kitapta anlatacak

Asıl skandalları 2. kitapta anlatacak
05 Ekim 2014 - 09:39 borsaningundemi.com

İlk kitabında sevgilisi Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’nin kirli çamaşırlarını döken Trierweiler daha sert bir kitapla geliyor…

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın eski hayat arkadaşı Valerie Trierweiler, Hollande ile ilişkisinin detaylarını anlattığı kitabının ardından ikincisini yazmaya hazırlanıyor. Eski first lady, ilk kitabın çok fazla skandal dolu olacağını düşündüğü için söylemediklerini ikinci kitapta yazmaya hazırlanıyor. Trierweiler’e yakın kaynaklara göre, eski first lady ilk Kitaptan kesilen olayları içeren ikinci bir kitap çıkarmayı planlıyor. Haftalık Fransız dergisi VSD’nin haberine göre, “Trierweiler’in söylemediği şeyler, söylediklerinden çok daha kötü”. Dergi Treirweiler’in hâlâ Cumhurbaşkanı’na zarar verme kapasitesine sahip olduğunu belirtti. Trierweiler’in yayıncısı Anne Jarota ise “İkinci kitap için malzeme olacaktır. Birileri yazmalı” dedi. Ayrıca New Yorklu bir yayıncının kitabınİngilizce çeviri haklarını aldığı ve yapımcıların da kitabı filme uyarlamak için çalıştığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)