E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAltın terlik Sinderella'yı bekliyor---

Altın terlik Sinderella'yı bekliyor

Altın terlik Sinderella'yı bekliyor
21 Şubat 2014 - 06:11 borsagundem.com

Bursa Kapalıçarşı'da bir kuyumcu vitrininde teşhir edilen el işi 22 ayar altın terlik sıfır otomobille eşdeğer fiyatta

Bursa’da, tarihi Kapalıçarşı’da bir kuyumcu vitrininde teşhir edilen ‘altın terlik’, sıfır otomobile eşdeğer fiyatıyla ilgi çekiyor. İşyerinin satış temsilcisi Emre Korkmaz, 22 ayar altından üretilen el işi kadın terliğinin büyük ilgi gördüğünü söyledi

Terliğin ağırlığının 400 gram olduğunu belirten Korkmaz, şöyle konuştu:
“Tabanı telkari işlemeli, askısı Trabzon örgülü bu terlik, vitrinde sergilediğimiz günden bu yana herkesin ilgisini çekiyor. 40 bin liradan satışa sunduğumuz terliğe özellikle örf ve adetleri gereği altına daha düşkün olan Roman ve Güneydoğulu vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bazı vatandaşlar da ‘Otomobil fiyatına terlik mi olur’ diyor.”

10 bin TL’ye tarak

İstanbul’da üretilen terliğin, müşterinin talebine göre her numarasının yapılabildiği bilgisini veren Korkmaz, meraklı vatandaşların, bunun nerede kullanılabileceğini sorduğunu anlattı.
Terliğin, düğün törenleri öncesi hamamda düzenlenen kına törenlerinde veya kız isteme merasimlerinde kullanılabileceğini kaydeden Korkmaz, yine vitrinde teşhir ettikleri altından yapılmış çantanın değerinin 20 bin lira, tarağın ise 10 bin lira olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)