E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın 6 ayın en güçlü aylık kazancını azalttı---

Altın 6 ayın en güçlü aylık kazancını azalttı

Altın 6 ayın  en güçlü aylık kazancını azalttı
31 Ağustos 2017 - 07:58 borsagundem.com

Altn, Kuzey Kore gerginliğinde diplomatik yolların tükenmediğinin açıklanmasıyla azalttı Şubat'tan beri görülen en güçlü aylık kazancını azalttı

Altın, yatırımcıların Kuzey Kore'ye ilişkin jeopolitik endişeleri ve iyileşen ABD büyümesine yönelik sinyalleri değerlendirmesiyle, Şubat ayından bu yana kaydettiği en güçlü aylık kazancını azalttı.

Spot piyasada işlem gören altının Perşembe günkü kayıplarının yüzde 0.8'e kadar çıkmasının ardından Singapur saatiyle 11:12'de onz başına 1,302.52 seviyesinden işlem gördü. Değerli metal, gün içi işlemlerde en düşük 1,298.46'dan alıcı buldu.

ABD Başkanı Donald Trump ve yönetimi, Kuzey Kore'den gelen son hamlelere yönelik karışık sinyaller verdi. Başkan Trump, Kim Jong Un yönetimiyle uzlaşma fikrinin kapalı olduğunu belirtirken, Savunma Bakanı ABD'nin diplomatik seçeneklerinin henüz tükenmediğinin altını çizdi.

ABD'de ikinci çeyrek büyüme verisi yukarı revize edilerek iki yılın en yüksek seviyesinde gerçekleşti. ADP verilerine göre şirketlerin Ağustos ayında beklentinin üzerinde çalışan artırmasıyla birlikte ABD istihdam piyasası güçlü duruşunu sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)