E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya korona ile mücadeleyi kazandı---

Almanya korona ile mücadeleyi kazandı

Almanya korona ile mücadeleyi kazandı
18 Mayıs 2020 - 09:05 borsagundem.com

Korona virüs salgınına zamanında müdahale ederek ölüm oranını azaltan Almanya'da son 24 saatte 342 kişide Kovid-19 tespit edildiği açıklanırken son 24 saat içinde korona virüsten ölenin olmadığı açıklandı.

Almanya’nın önde gelen bilim ve araştırma kuruluşlarından Robert Koch Enstitüsü, son 24 saat içerisinde elde edilen güncel bulguları kamuoyu ile paylaştı.

Robert Koch Enstitüsü’nün yaptığı açıklamada son 24 saat içerisinde ülke genelinde 342 yeni vaka tespit edildiği açıklandı. Böylelikle ülke genelindeki toplam vaka sayısı 697’ye çıktı.

Yapılan açıklamada son 24 saat içerisinde ülkede ölüm yaşanmadığı belirtildi. Ülkede korona virüse bağlı sebeplerle yaşamını yitirenlerin sayısının 7914’te kaldığı açıklandı.

Bayramda sokak kısıtlaması olacak mı?

Bakkal ve marketler hangi saatlerde açık

Koca: Vaka sayımızda düşüş gerçekleşti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar K.18 Mayıs 2020 14:07

    darısı başımıza

  • BİR GÖRÜŞ18 Mayıs 2020 10:46

    devasa şehir hastaneleriyle övünüp her konuşmasında muhalefeti küçümseyenler  bilmeli ki virüsü yenecek olanlar cumhuriyetin yetiştirdiği çağdaş ve fedakar tıp doktorlarımız olacaktır, diğer taraftan gözden çıkarıp kaderine terkettikleri gözbebeğimiz cerrahpaşa nın başarısını asla unutmayacağız. başarı akıl ve bilim yoluyla gerçekleşecek bir şeydir, devasa şehir hastaneleriyle değil. Almanya nın başarısı da burda yatmaktadır. Bu hastaneler üzerinden yandaşlara akıttıkları milyarlarca lira  kaynağı örtmek için her seferinde bunları reklam olarak kullanmak bu hastanelerin yapım,  ihale  ve işletme şekillerini masum gösteremeye ve kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar. 

  • vdt18 Mayıs 2020 15:59

    Hele tıbbın işleyiş mantığını bilseniz bilimi din haline getirmenin nasıl da bilimin kendine ihanet olduğunu anlardınız. Ama ben bu saplantılı kafanın rasyonel argümanla ikna olabileceğini sanmıyorum. Bu kafa yıllar boyu formatlanmış ve kendine gelemiyor. Cehaletini de bilimi bir dogma haline getirip ibadete açarak gizliyor.

  • vdt18 Mayıs 2020 15:58

    Eğer bilimsel bilgi hakikat iddiasında bulunuyorsa bilimselin alanından dogmanın alanına kaymış demektir. Yani bilim yoluyla hakikati bulamayacağınız gibi kendi hakikatinizi de bilime test ettiremezsiniz. Bilim sizin dininizi doğru veya yanlış çıkarmaz. Bilim kendisinin bile doğru veya yanlış olduğunu bilmemekle övünür. Aksine bilim, matematik ve tarihi birer ölçü birimi olarak kullanır. Söylediği şeylerin geçerli olup olmadığını test etmek için. Çünkü matematik ve tarih hakikat arayışıdır.

  • vdt18 Mayıs 2020 15:56

    bence Korona günlerinde birileri sürekli bilime yönelik iman tazeleme ayinleri yapıyor. İki lafın başında tek kurtuluşun bilimde olduğunu söylüyor. Ama dikkat ediyorum. Bu lafları edenlerin büyük çoğunluğu bilimin ne olduğuna dair zırnık kadar bilgi sahibi değil. Ama cehaletinin kendine verdiği küstahlık şansını sonuna kadar kullanmakta kararlı.

  • Vb18 Mayıs 2020 12:38

    Birader cumhuriyet 97 yıllık ise, doktorlarımız da 80 yaş ve altındaysa otomatikman Cumhuriyet'in yetiştirdiği oluyor yani ? Devr-i Saltanat ve Meşrutiyet'ten kalan mı var ? ...ha sen diyorsun ki hiç Bir katkısı olmadığı halde otomatikman CHP'nin başarı hanesine yazılsın.... çakallık değil mi bu ?

  • Uyan18 Mayıs 2020 09:58

    Almanyanın gücü kuvveti yerinde bizdeki silahşörler pembe hayaller kuruyor ....sanayi devini durdurabilirmisin....particilik anlayışı gözümüzü kör etmiş...ümmetçilik anlayışı bu partinin sonu olacak ....bilim akıl uretim ticaret sanat teknoloji cağındayiz ....ahkam kesmekle ancak bu kadar oluyor ....

  • Salladınız durdunuz19 Mayıs 2020 10:07

    Almanya'da bir gün koronavirüsten ölen olmadı diye (Ki inşallah hiç olmaz) başladınız Türkiye'ye sallamaya. Aşağılık kompleksinizle kendi ülkenizin yöneticilerinin elde ettiği başarılara çamur sıvadınız. Attınız, tuttunuz. Eee, şimdi Almanya'nın yeni gün sonuçları geldi. Son 24 saatte 74 kişi hayatını kaybetmiş, toplam can kaybı 8 bin 123'e ulaşmış. Toplam vaka sayısı da 180 bine yaklaşmış. Şimdi ne diyeceksiniz? Sizi bilmem ama ben söyleyeyim. Günlük rakamlarla genel gidişat değerlendirilmez. Bilimsel olarak istatistiklere bakılır. İstatistik sonucu da bir günlük sonuç değildir. (Nokta)

  • Vb18 Mayıs 2020 11:41

    He üretin lan tutan mı var ? Heykel dikeceğinize üretin teknoloji,.,.... Kapalı hayvan pazarını hastane diye yutturmaya çalışmayın

  • emekci18 Mayıs 2020 09:17

    Merkel gibi mütevazi, ahlaklı, rakiplerine çamur atıp hapsetmeye çalışmayan, üniversite mezunu, birden fazla yabancı dil konuşabilen bir lidere sahip olduğu için Almanlar şanslı.

  • Merkel çok şanslı19 Mayıs 2020 10:08

    Merkel çok şanslı bir devlet insanı. Çünkü yönettiği ülkede senin gibi ekmek yediği kaba sıçan hainler yok.

  • Huseyin TS18 Mayıs 2020 10:58

    Almanlar gercekten şansli ve çalis insanlar ne diyelim hayaller Avrupa gercekler mülteciler ülkesi olmak

  • Kamil18 Mayıs 2020 09:53

    Anlaşılan senin liderinde Kılıçdaroğlu ve takiyeci İmamoğlu ......