E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAlışverişe ‘galaksi havası’ ---

Alışverişe ‘galaksi havası’

Alışverişe ‘galaksi havası’
02 Mart 2011 - 01:50 borsagundem.com

Proje Yönetimi alanda faaliyet gösteren ECE Türkiye, Beylikdüzü-Esenyurt bölgesindeki yeni alışveriş merkezi projesi Marmara Park’ın yapımına başladı.

Deutsche Bank’ın yatırım şirketi DWS ortaklığıyla gerçekleştirilen projede, Finansbank, İş GYO ve Kayı İnşaat iş birliği ile hayata geçiriliyor. 200 milyon Euro’luk yatırım bedeli olan Marmara Park 4 bin kişiye istihdam olanağı da sağlayacak. Arsayı 5 yıl önce garanti altına aldıklarını belirten ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, “Bu bölgenin doğru bir alan olduğunu düşünüyorum. 5 yıl önce yine doğru yerdi ama doğru zaman değildi. Bu yüzden projemizi şimdi başlatıyoruz.” diye konuştu. Marmara Park hakkında bilgi veren Ece Grubu Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Romanya ve Türkiye’den Sorumlu Bölge Müdürü Yurdaer Kahraman da, “Proje galaksi konsepti ile yapılacak. İçinde 250 mağaza olacak. Projenin yapımını Kayı İnşaat üstlendi. Marmara Park’ı 2012 Ekim ayında bitirmiş olmayı amaçlıyoruz” dedi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da, “Bölgemize önümüzdeki 3 yıl içerisinde alışveriş merkezi akını olacak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)