E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlan'ın kızından Bahçeli'ye sert tepki---

Alan'ın kızından Bahçeli'ye sert tepki

Alan'ın kızından Bahçeli'ye sert tepki
09 Mayıs 2014 - 21:36 borsagundem.com

Balyoz davası hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan'ın kızı Tülin Alan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, açıklamasına tepki gösterdi

Balyoz davası hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan'ın kızı Tülin Alan, babasının cezaevinden kurtulması için yeni bir umut olacak kanun düzenlemesiyle ilgili Bahçeli'nin yaptığı açıklamaya, "İçeride olan Tuncel dışarı çıkmasın diye Engin Alan da onunla hapiste çürüsün... Pardon, Tuncel dışarda, Engin Alan hapisteydi değil mi. Engin Alan kalsın hapiste, onunla gurur duyun! Valla kusura bakmayın, benim bir tane babam var! BDP 'linin olduğu Meclise de girmeyin o zaman " diyerek sert tepki gösterdi. 

RİSKLER VAR 
Bahçeli, TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından içerideki milletvekilleri için hazırlanan kanun teklifini, "Teklif; İmralı canisinin milletvekili olmasına adeta vize, PKK ’nın dağ kadrosunun siyasete kaydırılmasına adeta yeni bir imkan getirme risklerini ihtiva etmektedir" diyerek değerlendirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet10 Mayıs 2014 00:14

    helal olsun tülin alana devlet bahçeli sadece kan üzerinden siyaset yapar

  • BÜYÜK TÜRK 09 Mayıs 2014 22:19

    BAHÇELİ ARTIKMHP DEN GİTMELİ KİMİN EMRİYLE HALEN OSMANLIYI TEMSİL EDEN BAYRAK ALTINDA GENEL BAŞKANLIK YAPIYOR ANLAMIYORUM ALAN KOMUTANIMIZ İNŞALLAH DIŞARI CIKACAK

  • ky09 Mayıs 2014 21:46

    Bahçeli dışarıda.Ona göre hava hoş.Alan'ın kızı ne yapsın yani.Babasının hapiste çürümesine hangi evlat rıza gösterir.