E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de İstanbul toplantısı---

AK Parti'de İstanbul toplantısı

AK Parti'de İstanbul toplantısı
11 Mayıs 2019 - 17:32 borsagundem.com

AK Parti, Erdoğan'ın başkanlığında 23 Haziran seçimlerine ilişkin toplantı yapıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin toplantı gerçekleştirildi

Sütlüce'de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki toplantıya Başkan Adayı Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal ve Hayati Yazıcı ile İl Başkanı Bayram Şenocak katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı 12 Mayıs 2019 17:29

    ya ne olur bir gün ,de emekli dul yetim için toplanın ama ortaya bir devrim çıkarın evi arabası arsası tarlası kira geliri 2500 altı geliri olanlara bişey yapın hiç yoksa kira yardımı getirin bu insanlar için ,haksızlık karşısında susmayın şeytan olmayın hele bu mübarek aylarda ya Allah için bi düşünün .

  • Varlık kuyruğu12 Mayıs 2019 13:39

    Saraylar, gemiler, şirketler, vakıflar, dernekler, vs toplantıda bakalım nasıl kararlar alacaklar merakla bekliyoruz.

  • : ))12 Mayıs 2019 13:37

    millet biber pahalı diyor, istiyolarsa gaz yesinler,  biber gazı :D al sana ekonomik çözüm, olacağı budur bu saatten sonra :D Allah sonumuzu bu pahalılıkda hayır eylesin. Devlet bişe yapama zoldu, yollar, köprüler, otobanlar diyolardı, onlarıda özel sektor yapmış mulkiyeti özel sektörde, vede 20 yıl sonra mulkıyet devlete geçecek, devlet ilk taksitleri ödüyor daha, ki yol parası kopru parası veriyoz .. zaten vergi vergi vermiştin, nereye gidiyo o vergiler ? soru soramıyorsun ya bölucusun, ya terörist oluyorsun sor hele bi... yok gardes yok bukadar yeter bence. Halk tepki oyları istanbulda belli olacak 

  • reserpin12 Mayıs 2019 03:38

    Toplanın durun milletin ekonomik durumu kötü.araba artk gaz yemiyor bilesiniz. Yeniden seçime ne gerek vardı? Biraz kendinizi sorgulayın nerde hata yapıyoruz diye.

  • Yemezler artık12 Mayıs 2019 01:33

    İhale ve belediyelerin pastası, büyük pasta İstanbul konuşulmuştur. Vatan millet konuşulsa 20 yılda almanya güney kore çin olmuştuk

  • Hakan bulut12 Mayıs 2019 00:30

    Pkk yanında olanlar müslüman olurmu

  • senden 12 Mayıs 2019 13:41

    dün türkçe olimpiyatları diye stadlarda gezenler, bugun pkk terör örgütünü anlatıyor,korkun bölünücez gibilerinden.... biz ikisi ilede mücadele ettik Allahımıza şükür, her daim...ne temmuz öncesi ne temmuz sonrası ayrımımız yok. kananlarıda biz kurtardık memeletimizide biz kurtardık meydanlara 15 temmuzu yaşatanlarıda biliyoruz. inan ve kananlarıda... hiç hedef gösterme  kardeşim senin gibileri de biliyoruz biz, aldığı girdiği rolleride.... Şükret yat kalk  memleket sevdalıları, memleket aşıkları herşeye rağmen... yoksa seninig gibilere kalsa ne memeleket kalırdı, ne ülke... şükür halimize..

  • Recai11 Mayıs 2019 20:55

    Ramazan ayındayız, gidin oruç tutun, namaz kılın, zekat verin, kuran okuyun. Nedir yani bu kadar dünya hırsı?

  • way11 Mayıs 2019 20:00

    way canına, durum hiç adil deil :D ... tez ramazan erzakları istanbula dağıtıla... tes garibana bayram harçlıkları nakit verile... tez istanbul da köprü geçiş cezaları dura ve cezalar iptal edile... tez fakir fukaraya 3 öğün sıcak yemekler gide...tez fakir çocuklarına elbise alına...  Kese ağzı açılacak, garibimde 20 TL toplaya toplaya siyaseti için para arıyor...Hiç adil deil hemde hiç. Nasıl bir cuhhuriyet modeli oluyor bu başkanlık ? ki atanan geçiçi belediye başkanıda atama yani... : ))

  • Kaçan Grup11 Mayıs 2019 18:33

    süper kadro, los galaktikos

  • Kaybettiniz.....11 Mayıs 2019 17:58

    Anlamadım Ysk ilemi yaptılar toplantıyı...Coook kalabalikmis...

  • kaybet11 Mayıs 2019 17:52

    Yine kaybedeceksiniz....