E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAhmet Nur Çebi: Azalttığım borcu Arat yönetimi artırdı---

Ahmet Nur Çebi: Azalttığım borcu Arat yönetimi artırdı

Ahmet Nur Çebi: Azalttığım borcu Arat yönetimi artırdı
27 Ekim 2024 - 16:59 borsaningundemi.com

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendi döneminde 200 milyon dolar azalttığı borcu Hasan Arat yönetiminin 100 milyon dolar artırdığını ileri sürdü.


ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda 1 Haziran 2023-3 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında ibra katılımcılarına katılacak Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

Mevcut başkan Hasan Arat'ın eleştirdiği, salondaki birçok üyenin tepki gösterdiğini protesto eden Çebi, eleştirilere yanıt verdi.

Görevden ayrıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmadığını aktaran Çebi, "Sadece mali genel kurula hesap vermek için geldim. Beşiktaş'ın oğlu 25-30 yılda bir ilktir. Ben bundan sonra da buraya gelirim, o merdivenlerden de inerim. Beşiktaş'ın başkanına kimse parmak sallayamaz, kimse 'Yuh' diyemez, sosyal medyadan küfür ettirilemez." tasarruf kullanıldı.

Veremeyeceği bir hesabı olmayınca gelen Çebi, " Ben hiçbir şeye cevap veremeyecek bir adam değilim. Beşiktaş'ta ne çaldırdım ne çaldırdım." dedi.

Ahmet Nur Çebi, 2019'da seçildiğinde kulübün zor durumda olduğunu vurgulayarak, "Dört yıl önce ben göreve geldiğimde borç 3 milyar liraydı. Karşılığı 582 milyon dolardı. Benden kalan borç 8,4 milyar liraydı, toplamı 288 milyon dolardı. Borç 200 milyon dolar aşağı Şu anki borç ise 13,3 milyar lira, 386 milyon dolar. Dört yılda 200 milyon dolar aşağı çektiğim borcu yeni gelen yönetim 6 ayda 100 milyon dolara yükseltti." diye konuştu.

Genel kurula hesaplarının geldiğini söyleyen Çebi, "Ben hesabım size geldi, kaçtım. Bundan sonra da geleceğim. Beşiktaş ne zaman benden bir şey olursa gelir, yardım etmeye çalışırım. Beşiktaş'a sundum, bulunurm ortada. Takdir genel kurulundur. Ben hesabımı Her zaman da veririm." sayıları tamamlandı.

Sözleri sık sık kesilen ve tepkiler devam eden Ahmet Nur Çebi, kürsüden bölünürken yuhalandı.

Beşiktaş Genel Kurulu'nda kavga çıktı!Beşiktaş Genel Kurulu'nda kavga çıktı!

 

F.Bahçe'nin rakibi Bodrum FKF.Bahçe'nin rakibi Bodrum FK

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)