E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAçıklama geldi, hisseler düştü---

Açıklama geldi, hisseler düştü

Açıklama geldi, hisseler düştü
14 Ocak 2011 - 01:23 borsagundem.com

Son dönemde hızla yükselen Çemaş hisselerinde bugün oldukça sert hareketler yaşandı. 5.50 liraya kadar yükselen hisseler 4.80 lira seviyesine düştü

Çemaş hisselerinde son bir ayda yaşana hızlı yükseliş bugün birinci seansta 5.254 liraya ulaştı, ikinci seansta ise hisseler 5.50 lirayı gördü. Şirketin Türkmenistan ile anlaşma yaptığını açıklamasının ardından yaşanan düşüşler dikkatlerden kaçmadı. Daha da ilginç olanı demek ki birileri bu açıklamanın geleceğini biliyormuş ki, hisseler duyurudan önce fırladı.
Çemaş anlaşmayla ilgili borsaya şu açıklamayı yaptı: 
"Polimeks İnşaat  Taahüt  ve San.Tic. A.Ş. firması ile firmanın Türkmenistan'da yapımını üstlendiği Jabel Çimento fabrikasına ait  değirmenlerin ihtiyacı olan 980 ton bilyayı Çemaş Döküm San.A.Ş. den  almak üzere anlaşmaya varılarak  sözleşme imzalanmıştır.Bilyaların Sevkiyatı Şubat-Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.
Ayrıca Polimeks firmasının Ağustos aylarında da yaklaşık 1.000 ton'luk yeni ihtiyacının Çemaş'dan karşılanması için prensip anlaşmasına varılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)