E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelilerinde yükseliş sinyali---

ABD endeks vadelilerinde yükseliş sinyali

ABD endeks vadelilerinde yükseliş sinyali
26 Eylül 2013 - 14:30 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri bugün açıklanacak veriler öncesinde S&P 500'ün 5 günlük düşüşten toparlanabileceği sinyali veriyor

ABD endeks vadelileri yükselerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin bu yılın en uzun kayıp periyodunun ardından yeniden yükselişe geçeceği sinyalini verdi. Yatırımcılar ise işsizlik başvuruları ve konut verilerini beklemeye koyuldu.
Bed Bath & Beyond Inc. Almanya işlemlerinde yüzde 5.7 yükseldi. Caesars Entertainment Corp. 10 milyon yeni hisse satmaya başlamasıyla yüzde 4.1 geriledi.
S&P 500 Aralık ayı vadelileri yüzde 0.2 yükselerek Londra saatiyle 11:00'da 1,689 puan oldu. ABD gösterge endeksi geçtiğimiz 5 gün boyunca borç tavanına çözüm bulunamayacağı endişeleriyle yüzde 1.9 kayıp yaşadı. Dow Jones vadeli kontratları 25 puan gerileyerek 15,235 oldu.
Londra'da bulunan Robert W. Baird & Co. ABD hisse satış direktörü Patrick Spencer, "Washington son zamanlarda işleri yavaştan alıyor ama eninde sonunda harekete geçmek zorunda kalacaklar. Bunu daha önce yaşamıştık. Boğa piyasasında böyle bazı çekilmelerin olması normal ve sağlıklı. Bütçe konusunda anlaşma olmasından sonra daha güçlü bir vitese geçeceğiz ve öyle tahmin ediyorum ki kâr sezonu çok pozitif geçecek" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)