E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Trump'tan harekat hakkında yeni açıklama---

ABD Başkanı Trump'tan harekat hakkında yeni açıklama

ABD Başkanı Trump'tan harekat hakkında yeni açıklama
13 Ekim 2019 - 16:20 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump, "Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Trump, Türkiye sınırındaki yoğun çatışmaya katılmamak çok akıllıca. Bizi yanlışlıkla Ortadoğu Savaşlarına sürükleyenler hala savaşa katılmamızı istiyor. Ne kadar kötü bir karar verdiklerinden haberleri yok. Şimdi de savaş ilanı istesenize" dedi. 

Bundan iki yıl önce Suriye'nin farklı bir bölgesinde Irak'ın Kürtlerle savaşacağını hatırlıyor musunuz? Birçok insan, Kürtlerle Irak’a karşı savaşmamızı istedi. Hayır dedim, Kürtler savaşı iki kez bıraktılar. Şimdi aynı şey Türkiye ile oluyor. Kürtler ve Türkiye yıllardır savaşıyor. Türkiye, PKK'yı teröristlerin en kötüsü olarak görüyor. Diğerleri gelip taraflardan biri için savaşmak isteyebilir. Bırakın savaşsınlar! Biz durumu yakından takip ediyoruz. Sonsuz savaşlar!

Öte yandan ABD Savunma Bakanı Mark Esper, katıldığı programda Başkan Trump'ın ABD askerlerine Suriye'nin kuzeyinden güneye doğru ilerlemelerini, ancak ülkeyi terk etmemesini söylediğini açıkladı. 

Face the Nation programına konuşan Esper, Trump'ın planlı bir çekilmeye onay verdiğini belirten Esper olabilecek en güvenli ve hızlı şekilde askerlerin çekileceğini açıkladı.

Trump'tan YPG/PKK'ya çekilme çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sivri13 Ekim 2019 21:58

    Sen git gül gibi eşin varken porno yıldızına 140 bini bas haysiyet lazım da bunda para çok haysiyetida satın alırım der Aıds olasıca

  • Vatanım13 Ekim 2019 18:35

    Ne yanar dönersin sen bütün dünyanın düzenini bozdun derdin ne islam ülkelerini soydun soğana çevirdin doymadınmı

  • : )13 Ekim 2019 16:58

    Göstere göstere.... HİLAL taktiği :D Türk savaş taktiği aynı, hilal ortası yıldız tamda telabyad... Hilali bilen pkk pyd li dışarı kaçıyor :D 

  • Kamil13 Ekim 2019 16:43

    Yakında ter edersiniz coni