E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5 parti lideri bugün bir araya geliyor---

5 parti lideri bugün bir araya geliyor

5 parti lideri bugün bir araya geliyor
04 Mart 2023 - 02:27 borsagundem.com

CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin genel başkanları bugün Saadet Partisi'nde bir araya gelecek.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili açıklamalarının ardından 5 siyasi parti genel başkanının bugün Saadet Partisi'nde buluşacağı duyuruldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde saat 17.00'de başlayacak toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılacak.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

 

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından kritik toplantı

 

Özgür Özel'den kritik paylaşım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bg04 Mart 2023 22:26

    Kemal 4 cocuk nan ortada kaldın bunların her biri bişey ister sen bunları nasıl Avutacaksın

  • Vd04 Mart 2023 18:02

    5 değil HDP yide açıktan söyleyin artık 6 deyin daha ne kadar saklıyacaksınız

  • Xd dt04 Mart 2023 12:03

    Size Allah bu ülkeyi teslim etmesin bu günleri bize aratirsiniz

  • Mucise Reis ;)04 Mart 2023 11:09

    Ne olursa olsun. Devlet kurumları üzerinde yetkiler ile donatılan, sayıştay ve dewnetimlerin aktif olduğu bir yapı olsun. Bu ülkenin kişilere şahıslara değpil, hak edenin hak ettiği noktaya geldiği bir ülke gerekli. Yoksa  kim seçilirse seçilsin sadece hizmetkardır. kurumsal bir firmada bir x kişi değişsede düzen değişmez. Ülkemizde ise y kişi değişince hukuk sonuçları, yargı kararları, devlet mumurları yapısına kadar her bir halt değişiyor. Ülkeyi bozanda siyasilerin çok ileri derecede mudahale ve bütün sistemi bir emir ile durdurmasından dolayıdır. Almanya, italya, abd, isveç, finlanbdiya, vb. demokrasi ülkelerinde siyaset bu kadar her bişeye el sokup, değiştirip, durduramaz. yargıda basit bir hakım bile özerk karar verir. gerektiğinde yargıçlar karşısında hesap verir, bir siyasinin emrine asla girmez. sorun budur ulkede. 

  • Baran04 Mart 2023 12:05

    Tamam haklısında ortada muhalefet ülke bırakmayacak ki ali babacan ın demeçlerini basından izlemedin mi.ülkeyi özertlikler verilerek paramparça yapacaklar.