E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri40 ton fuel oil denize aktı---

40 ton fuel oil denize aktı

40 ton fuel oil denize aktı
17 Temmuz 2013 - 11:56 borsagundem.com

Aksu Enerji'nin KKTC'de bulunan Kalecik santralindeki yakıt ikmali sırasında kaza meydana geldi

Aksu Enerji'nin KKTC'de İskele/Kalecik bölgesinde bulunan Kalecik elektrik santraline yapılan yakıt ikmali sırasında gemiye bağlantı noktasındaki esnek hortumlarda meydana gelen kaza nedeniyle denize yaklaşık 40 ton kadar fuel oil sızıntısı oldu. Sızıntının derhal durdurulup, sızan fuel oil'in denizde ve karada bir çevre kirliliği yaratmaması için gerekli bariyer önlemi alındığı, Türkiye'den de deniz temizliği çalışmalarına katılmak üzere konusunda uzman bir temizlik firması görevlendirildiği bildirildi. Şirket, özel bariyerler ve yakıt emici sorbent malzemelerle temizlik çalışmalarına başlandığını da duyurdu.
Aksu Enerji'den yapılan açıklamada kazanın kendilerine, çevreye ve üçüncü şahıslara verebileceği hasarlar ve zararların sigorta kapsamı altında olduğu da duyuruldu.
Söz konusu kazanın santralin işletme ve üretim operasyonlarında herhangi bir etkisinin olmadığı; santralde elektrik üretiminin normal programına göre devam edildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,48
En Yüksek: 10,64
En Düşük: 10,25
Değişim 2,04 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,30
İşlem Hacmi 6.088.623
Toplam Adet: 581.130
Ağırlıklı Ort.: 10,62
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)