E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun---

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun
19 Mayıs 2024 - 08:37 borsagundem.com

Ulu Önder'in 105 yıl önce Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatmasının 105. yıl dönümü tüm Türk ulusuna kutlu olsun

19 Mayıs 1919'da Türk milletinin umudu olarak Samsun'da başlatılan İstiklal Mücadelemizin 105. yıl dönümünü idrak ediyoruz. 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz yol arkadaşları olmak üzere Milli Mücadele'ye ruh veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve hürmetle yad ediyoruz.

Gençler, milli ve manevi değerlerimize sahip, çalışkan, vatanını, milletini seven bu ülkenin yarınları olarak; daha çok çalışmalı ve ay yıldızlı bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalısınız.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs heyecanı ülkeyi sardı

 

19 Mayıs'ta trenler ücretsiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim19 Mayıs 2024 13:20

    19 mayis gercek dev bir bayramdir.Mustafa kemal Turk halkinin tümünün yaninda yeralmistir.Tarihin akisina iyi bir yön vermistir.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL19 Mayıs 2024 11:47

    Bir 19 mayıs bayramı yine hüzün ile kutlayacağız.Benim partim 20 yıldır ne yaptı ise bir türlü iktidara gelemedi.Neden halkta antipati yapan partiler ile ittifak, gizli ortaklık, organik ortaklık, eş başkanlık, eş partilik yapar ki anlamak mümkün değil.Başarısız oldukları halde neden ömürboyu bir koltuğa oturdun mu sağlıkları yitirene veya ölene kadar o koltuğu gençlere ve laiklerine bırakmazlar, neden milli konularda ve güzel yapılan işlerde, silah sanayi otomotiv sanayi, petrol ve doğalgaz aramalarında sanayi de neden övücü takdir edici  hareketlere girişmezler.Neden bizim projelerimiz ve vizyonlarımız yoktur. Neden hep DEM ile mi ittifak yapmaya mı mecburmuyuz böyle gider ise asla ve asla yine iktidara geleceğimizi hiç tahmin etmiyorum.

  • Mucise Reis : )19 Mayıs 2024 10:19

    Cumhuryet kaç yaşındadır diye sordum bir ufaklığa. Dediği şu ,18 yaşında dedi :D ... Kaçıncı yılını kutluyoruz Cumhuriyetin? soramadım da... Çünkü Atatürk Cumhuriyeti  gençlere emanet etmiş,  dedi ufaklık. Gençler hep 18 yaşındadır dedi. Yani devletimizde, Cumhuriyetimizde her dönem genç ve 18 yaşında kalacak :D ...Bu küçükler varken, bu Cumhuriyet ile hesaplaşması olanlar kaybetmeye mahkum olacak, korkular içinde mağaralarında yaşayacak hep... Yaşasın varolsun ülkemizin milli ve dini bayramları. Bizler kutlamalara, karanlık zihinler kaybettikleri ile bir kez daha mağaralarına  : )) Nice bayramlara...

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI19 Mayıs 2024 11:51

    Sen neden bahis ediyosun.ATATÜRK ün partisinin hallerini görmüyormusun içler acısı. Ne projesi ne vizyonları var.Sırtını PKK, YPG, KANDİL dayadıklarını milletvekillerinin söylediği ve TSK ATATÜRK ordusuna ATATÜRK itleri diyip TCBM de milletvekilliği yapan  bizim CHP nasıl göz yumar ve bunlar ile ortaklık yapar ise bu ülkede nasıl ileri gidecektir söylermisiniz.