E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis12 banka tüm mailleri kaptırmış---

12 banka tüm mailleri kaptırmış

12 banka tüm mailleri kaptırmış
28 Kasım 2011 - 08:46 borsagundem.com

Rekabet Kurulu’nun bankalara karşı açtığı soruşturmada bankacıların maillerinin kopyalandığı ortaya çıktı

Rekabet Kurulu’nun, Türkiye’nin önde gelen 12 bankası hakkında başlattığı soruşturma kapsamında, bankacıların özel bilgilerinin de kurul uzmanları tarafından kopyalandığı ortaya çıktı. Bu durum bankacıları tedirgin ederken, Rekabet Kurulu’nun da soruşturma çerçevesinde yaptığı banka baskınının eleştirilmesine yol açtı. Bankacıları tedirgin eden soruşturmanın ayrıntıları şöyle:
Bankalara dönük soruşturma tüketicilerden gelen şikayetler üzerine yaklaşık altı ay önce başladı. İlk etapta ön inceleme yapıldı. Ön inceleme çerçevesinde iki ay önce 12 bankanın genel müdürlüklerine baskın düzenledi. Baskında üst düzey personelin ve faiz konusunda yetkili personelin, bilgisayarlarındaki tüm bilgiler kopyalandı. Bu işlem sırasında dosya ayrımı yapılmadı. Bankacıların özel bilgileri ve yine özel mailleri de operasyonda toplandı. Bankacılar, Rekabet Kurulu uzmanlarının, polisiye film sahnelerini aratmayan baskınından duydukları rahatsızlığı, ekonomi otoritelerine ilettiler.
Star - Hüseyin Özay

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)