Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 06/06/2018---

Günün önemli şirket haberleri 06/06/2018

5 / 11
Günün önemli şirket haberleri 06/06/2018
06 Haziran 2018 - 08:24 www.borsagundem.com

Merko Gıda'nın yeni tesislerin alınması için imzalanan ön mutabakat anlaşması sonucunda yapılan görüşmeleri olumsuz sonuçlandı.

Şirketten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin 03.04.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla yaptığı duyuruda, Şirket hedefleri doğrultusunda, benzer sektörde faaliyet gösteren bir firma ile yeni üretim tesisleri alınması için tarafların niyetini gösterir bir ön protokol anlaşması imzalandığı duyurulmuş idi. İmzalanan mutabakat anlaşması çerçevesinde yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda istenilen şartlarda bir anlaşma sağlanamadığından bu görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır. Şirketimizi daha rekabetçi bir konuma getirecek, satış pazarlama giderlerinde avantaj sağlayacak ürün çeşitliliğine giderek daha karlı ürünlere yönelmesini sağlayacak ve şirketin ihracat anlamında yeni pazarlara girmesini kolaylaştıracak koşulların sağlanması için arayışlar sürdürülecektir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 201806 Haziran 2018 08:39

    bu yıl GYO ların yılı olur..kdv indirimi, tapu harcı indirimi, emlakçı komisyonu indirimi, doların artışının etkileyeceği fiyat artışları ve tavan yapmış faizlerin artık sadece düşebileceğini düşündüğümde ve seçim akabinde netleşen tablo ile ertelenen alımların gelmesi ile diye tahmin ediyoum..