Ana SayfaPiyasaMahmut Ünlü Borsa Gündem’e konuştu---

Mahmut Ünlü Borsa Gündem’e konuştu

15 / 15
Mahmut Ünlü Borsa Gündem’e konuştu
27 Ekim 2014 - 08:54 www.borsagundem.com

İŞ DIŞINDA AİLEMLE BİRLİKTEYİM. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇİZGİ ROMAN KOLEKSİYONUNA SAHİBİM

-Bu kadar iş yoğunluğunda kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz? Hobileriniz var mı?

Mahmut Ünlü: Benim işim dışımdaki zamanımı çocuklarım alıyor. 14 yaşında, 10 yaşında, 1.5 yaşında ve bir tanesi de yolda, önümüzdeki ay geliyor. Tabi ki en sevdiğim şey ailemle vakit geçirmek.

Hobi olarak da çizgi roman koleksiyonum var. Türkiye’deki en büyük koleksiyonlardan bir tanesi benimkidir büyük ihtimalle. 10 binin üzerinde ve şu anda hepsi evde. Ama eşim bu konuda oldukça şikayetçi, ‘alt katı işgal ettim’ diye. Bir de sanat merakım var. Hatta üniversite zamanımda resim yapardım. Günde 16 saat çalışınca, şimdi yapamıyorum maalesef. Şimdi resim yapan Türk sanatçılarını destekliyorum ve 20 senedir topluyorum.

Bakın, ben gönül adamıyım. İşi de sevdiğim için yapıyorum. Yarın sıkılırsam bu işi bırakır giderim. Aman efendim büyüdüm de iyi para kazanıyorum da diye düşünmem. Bunu şundan dolayı da düşünmeyin şimdi “adam para kazanmış böyle konuşuyor” diye. Hiçbir şeyim olmasa da ben sevdiğim şeyleri yapmayı seviyorum. Zaten şirket kurmamın arkasında da ‘sevdiğim işi, sevdiğim kişilerle yapmak’ var. Profesyonel bir ortamda çalıştığınız zaman çok fazla seçeneğiniz olamıyor. Benim için kimlerle çalıştığım çok önemli. Bizim burada 18-20 senedir beraber çalıştığımız insanlar var. 10 ve 15 sene çalışan arkadaşlarımıza ödüller verdik. Bu güzel bir şey ve bunu ancak kendi şirketiniz olduğunda sağlayabiliyorsunuz. O da şirketinizi daha çok sevmenizi sağlıyor. (FOTOĞRAFLAR/SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)