Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 02/04/2019---

Günün önemli şirket haberleri 02/04/2019

11 / 16
Günün önemli şirket haberleri 02/04/2019
02 Nisan 2019 - 08:48 www.borsagundem.com

 Turkcell, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi teknoloji çözümleri ile değer yaratma stratejisi doğrultusunda, organizasyon yapısında birtakım değişikliklerin yapılmasına karar vermiştir. Turkcell, Satış Fonksiyonu'nda müşteri, kanal yönetimi, satış stratejisi ve operasyonlarının daha etkin yönetilmesi amacıyla, "Bireysel Satış",

"Kurumsal ve Ev Satış" ve "Uluslararası ve Toptan Satış" odakları oluşturulmuştur. "Bireysel Satış" ve "Kurumsal ve Ev Satış" odakları fonksiyon olarak, "Uluslararası ve Toptan Satış" ise direktörlük olarak yönetilecek ve her üçü de doğrudan genel müdüre bağlı olacaktır.

Bu kapsamda Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı görevine hâlihazırda Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini vekâleten yürüten Sn. Kadri Özdal'ın 1 Nisan 2019 itibarıyla vekâleten, Kurumsal ve Ev Satış Genel Müdür Yardımcısı görevine hâlihazırda Ev ve Kobi Satışından Sorumlu Direktör Sn. Ceyhun Özata'nın mevcut görevine ek olarak 1 Nisan 2019 itibarıyla vekâleten atanmasına karar verilmiştir.  

(Şeker Yatırım)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)