Ana SayfaKulisGalip Öztürk yazıhane basmış!---

Galip Öztürk yazıhane basmış!

4 / 10
Galip Öztürk yazıhane basmış!
23 Ağustos 2012 - 06:56 www.borsagundem.com

‘YAZIHANENİ TAŞLARIM’ DEDİM
Sanıklardan Fatih Kalaycı ile Erkan Şahin arasında geçen 28 Ocak 2012 tarihli konuşmada, Ulusoy’a ait tabelanın söktürüleceği, yerine ‘Mini Metro’ tabelasının
PARA TRANSFERİ İHALEDEN BİR GÜN SONRA
Samsun’a bağlı Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur da rüşvet karşılığı toplu taşıma ihalesine fesat karıştırmakla suçlanan bir diğer isim.
İddianamede ‘Samsun-Ayvacık’, ‘Ayvacık-Çarşamba’ arasındaki taşıma ihalesi şartnamesinin Metro Turizm’in kazanacağı şekilde düzenlediği vurgulandı. Diğer minibüs sahiplerinin ihaleden haberlerinin olmadığı vurgulanan iddianamede 11 Kasım 2010’da yapılan ihaleyi Metro Turizm’in 100 bin lira bedelle kazandığı anlatıldı.
İhaleden bir gün sonra Başkan Mustafa Belur’a para transferinin yapıldığı belirtilen iddianamede 12 Kasım 2010 günü yapılan şu konuşmaya yer verildi:
Erdem Yücel (Metro Holdin yöneticisi): “Bankaya baktırtsana bir, gönderttim gelmiş mi senin şeyin”
Mustafa Belur: “Heee hemen bir baktırayım abi”
E.Y.: “Baktır da bana bir haber ver”
M.B.: “Tamam abi teşekkür ederim; allah razı olsun abi”
Bu görüşmeden 20 dakika kadar sonra Erdem Yücel’i arayan Mustafa Belur şu bilgiyi veriyor: “Bu A. V. diye bir isimden gelmiş doğru mu abi” diyor Yücel ise “İsim mühim değil sana gelmiş mi gelmemiş mi” diyor, Belur ise “He, he yani onu şey yapayım dedim yani A. V. isim… Tamam abi teşekkür ederim” der ve paranın hesaba yattığını bildirir.
Mustafa Belur’un ifadesinde söz konusu paranın kaynağını açıklayamadığı bilgisi de iddianamede yer alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)