Ana SayfaKulisÇemaş’ı, Ceylan’ı, Ataç’ı anlattı ---

Çemaş’ı, Ceylan’ı, Ataç’ı anlattı

5 / 9
Çemaş’ı, Ceylan’ı, Ataç’ı anlattı
22 Haziran 2012 - 06:57 www.borsagundem.com

SPK KANUNU ÇIKTIĞI GÜN EKRANI KAPATACAĞIM
-Yakında yasalaşması beklenen SPK Kanunu hakkında ne düşünüyorsun?

Kanun yürürlüğe girdiği gün ekranlarımızı kapatacağım. Karartma yapacağım. Artık İMKB’de değil yurt dışı borsalarda işlem yapacağım.
- Neden?
Çünkü yasa çıktıktan sonra düzenlenecek operasyonda önce beni alacaklar.
- Niye böyle düşünüyorsun, yaptığın işler yasal değil mi?
Yok, ondan değil. Başkalarını alsalar benim kadar reklam olmaz. Beni alsalar gazetelerde manşet oluyorum. Operasyon sonrası ne haberler yapıldı. “Eski futbolcu Mecnur Çolak’ın arabasında lüks arabalar çıktı” diyor haberde. Kamera bir gösteriyor, onlarca lüks araba. Onların sadece ikisi benim ama tüm arabalar benimmiş gibi lanse ediliyor. İnsaf! Sonra milyon dolarlık vurgun diyorlar. Öyle bir abartıyorlar ki anlamak mümkün değil.
2006’daki operasyondan beraat aldım. Bu son operasyondan da beraat alacağıma inanıyorum. İlk operasyonda 6 ay boşu boşuna yattım. Bana, “Devletten 6 ay alacağın var, başvur, parasını al” dediler. Niye başvurayım ben, onun parasını istemiyorum. Son operasyonda da 2.5 ay yattım, 8-9 ay devletten alacaklıyım. Ne olur ne olmaz. İleride başımıza ne gelir bilemem. Allah korusun, yarın bir gün başımıza bir iş gelirse ben zaten devletten 6 ay alacaklı konumundayım, “Mahsuplaşırız” diye düşünüyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)