Ana SayfaKulis3 gün 3 gecenin tutanakları ---

3 gün 3 gecenin tutanakları

4 / 12
3 gün 3 gecenin tutanakları
03 Ekim 2012 - 08:37 www.borsagundem.com

6. EYLEM
Metro Holding binasına Beykoz Belediyesine ait bölümünü tahliye ettirmek isteyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in tehdit edilmesi suçundan savunması: Bu olayla ilgim ve bilgim yoktur. Ben Galip Öztürk ile Yücel Çelikbilek’in çok iyi dost olduklarını saygı ve sevgi çerçevesinde görüştüklerini biliyorum dedi.
8. EYLEM:
Galip Öztürk ve Turgut Öztürk hakkında yapılan soruşturmaları etkilemeye teşebbüs suçundan savunması: Ben olay gecesinin ertesi sabahı Vatan caddesinde emniyet müdürlüğüne Galip Öztürk’ü almak üzere araçla gittim, bunun dışında hiçbir girişim ve eylemimi olmadı.
9. EYLEM:
Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komser yardımcısı Levent Kara’nın tehdit edilmesi suçundan savunması: Levent Kara’yı tanımam olayı bilmiyorum, suçsuzum dedi
10. EYLEM:
a)Gazeteci Sezer Sezer’in tehdit edilmesi:
b) Gazeteci Berat Gonca’nın tehdit edilmesi suçlarından savunması: Ben her iki gazetecinin ismini burada duydum, atılı suçla alakam yoktur dedi.
11. EYLEM:
Gazeteci Muammer Başkan’ın tehdit edilmesi suçundan savunması: Olayla ilişkim hiçbir bilgim yoktur.
13. EYLEM
Bolu Otogar ihalesine fesat karıştırmak suçundan savunması: Bu konuda hiçbir bilgim ve eylemim yoktur dedi.
14. EYLEM:
Habib Zengin’e ait arazinin işgali suçundan savunması: Habib Zengin ismini ve bahsedilen olayı burada duydum suçlamayı kabul etmiyorum dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)