Foto GaleriGündemPutin: Doğalgaz fiyatı Türkiye'de belirlenecek!

Putin: Doğalgaz fiyatı Türkiye'de belirlenecek!

1 / 6 Putin: Doğalgaz fiyatı Türkiye'de belirlenecek!
15 Aralık 2022 - 17:02

Doğalgaz altyapısında Türkiye'nin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Rus lider Putin, "Kurulacak doğalgaz merkezinde ticaret için elektronik platform gelecek aylarda kurulabilir. Avrupalı tüketiciler için doğalgaz fiyatı Türkiye'deki merkezde belirlenecek" diye konuştu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şakamısın16 Aralık 2022 09:21

    desene tüm dünya ........yedi.

  • Mucise Reis : )15 Aralık 2022 20:52

    Acilen siyasetin üzerinde bir pentagon üzeri iç siyasete malzemeolmayacak stratejıler üretip geliştirip gerektiğinde mit desteği verilerek bu işler dizayn edilmeli. Sabah yunana operasyon, akşam suriyeye, ertesi gun ırak a, hergun lak lak lak olmaz bu işler... uluslar arası anlaşmaları diretmek dayatmak lazım bu özel birimce işi gücü bu olmalı... ege sorunu mesela.. biz savaş sonrası anlaştık sonra BM kararını bizlere itekleyip ege 12 mil demeye başladı yunan. biz kendi anlaşma haklarımızı uygulayınca yunan şikayet ediyor.. ama bir birim olsa sadece bu işleri takip etse mesela. aralıksız işi bu sabah akşam.. biz yunanun bm sözleşmesini imzalamadık, yunan imzaladıgı bu sözleşmeye göre hak idda ediyor ha bire şikayet edip haklı oldugunu platformlarda dile getiriyor.eeee bizde gece gelırız sabah gideriz lafları salataları yapıyoruz :D akdenizde öyle olacak rezervler çıktıkça güven ve huzur yok. 

  • Mucise Reis : )15 Aralık 2022 20:47

    Avrupa ne dedi ? rusyadan gelen ürünlerin maksımım bedelini ben belirlerim. hiç bir avrupa ulkesi daha fazla fiyat vererek almaz dedi... eee 60 dolar 70 dolar 80 doalr kilit atıyor... bunun üzerine rusyada topu Türkiye ye atıp yaa benden almıyorsunuz kı ? Türkiyeden alıyorsunuz diyor :D .. Aynı zamanda yenı hatlar ve projeler ile gelecekte akdenizden israil tarafından mısır vb en az 70 yıllık rezervlerin maliyetlenmesi sonucunda, Türkiye nin bütün projelerden çıkartılıp tek başına kalmasını koz kulanıp, Türkiye-Rusya yakın stratejık kar elde ediyor. akdenizde hakimiyet TC nin Karadenide Rusların boğazlarda TC nin. Akdenizde kazan kaynarsa rusya akıllı davranmak kalmak istiyor... TC tek başına akdenizde şuan, her devlet pay edip uzlaşıp rotasını çizerken...

  • kurt15 Aralık 2022 18:38

    buyuk bir haber , turkiye icin muthis firsat , ama yorum yok , birilerinin fena biryerine batti  (6)  (6)  (6)