Foto GaleriEkonomiMemur ve emekli zammı: İşte en düşük ve en yüksek maaşlar!

Memur ve emekli zammı: İşte en düşük ve en yüksek maaşlar!

2 / 16 Memur ve emekli zammı: İşte en düşük ve en yüksek maaşlar!
04 Kasım 2022 - 08:26

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ekimde aylık bazda yüzde 3.54 artarken, yıllık enflasyon yüzde 85.51 oldu. Temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarını kapsayan dört aylık dönemde kümülatif enflasyon yüzde 7'yi geçti. Buna göre 4 aylık SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 10.84 artışı garantiledi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup Kaya04 Kasım 2022 21:38

    Kardeşim Yeter Haberi Haber GibiYapın Doğmamış Çocuğa Don Biçer Gibi Ne Bu Madde Madde Haber ve Daha iki AylıkBir İstenildiği Gibi Açıklanan Rakamlar Var Bırakın İnsanlar İki ay Sonra GerçeğiGörsün Laf Kalabalığından Başka Bir şeyDeğil Haber Dediğiniz Bırakın Milleti Kendi Haline Umutlarıyla Oynamayın.

  • Mucise Reis ;)04 Kasım 2022 08:42

    Maaşlar malesef aile yaşantısı kurup evlilik ve çocuk yapıp bakımını karşılamıyor.  Bir yerde konakladım. neyse. Bir baktım öğretmen, polisler, bazı kamu çalışanı. Genç pırıl pırıl insanlar... Lobide konuştuğumda şunu fark etttim. Hiç biri birbirini tanımıyor, meraba meraba o kadar.. Nasıl bir düzen bu dedim ? ... Ya ev kirala, 3 ay depozito peşin ver , doşalga zbağla abamnab öde, elektrık su, her ay kira, ev muhite göre gidip gelmesi konumu ulaşım alternatifi. bir dünya para... onun yerine, otel, pansiyon gibi kullanılıyor. indirimli günlük 150 . 180 tl anlaşılıyor. sıcak su, yatma, kalkma, kahvaltı, çay, duş, vb. maksimum 5,000 tl olarak kullanılaibliyor... Yani insanalr maaşları ile ailelerini getimiyo büyük şehirlere. Bunu gözlemledim. ev tutup kimse uğraşmak istemiyor. eşya al, daya, döşe evini, sonra astronımık zamlar evden çık eşyalar pert, naklıye taşı. çocuk evlılık okul vb.