Foto GaleriSporJose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!

Jose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!

2 / 9 Jose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!
03 Haziran 2024 - 16:38

Fenerbahçe'nin sözleşme imzaladığı Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, Ülker Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dün görkemli bir tören ile kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayan ve sarı-lacivertli taraftarlar ile buluşan Mourinho açıklamalar yaptı.

Portekizli çalıştırıcının açıklamalarından satır başları şöyle:

"ARTIK FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖRÜYÜM"

"Ben bugüne kadar hep I am Jose Mourinho diyordum. Ben Jose Mourinho. Bugünden itibaren 'Ben Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm' diyeceğim."

"İLK OLARAK ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜM"

"Benimle ilk iletişime geçen isim Mario Branco'ydu. Tabii bununla birlikte Ali Koç. İlk kontak böyle kuruldu. Aziz Yıldırım ile görüşmem oldu ama Fenerbahçe'ye imza atmak için ondan bir izin almadım."

TRANSFER YANITI

"Transfer olarak hiçbir ismi kimseyle konuşmadım. Ben projeyi ve istikrarı görmek istiyorum. İsimler üstünden değil profiller üstünden konuştuk. Geçmiş kulüplerimden hiçbir oyuncuya karşı bir ilgim olmadı. Roma'dan hiçbir oyuncuya karşı ilgim yok."

AZİZ YILDIRIM SEÇİLİRSE ONUNLA ÇALIŞIR MI?

"İki yıl boyunca Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Ali Koç ve Mario Branco buradayken bu sözleşmeyi imzaladım. Bana sunulan proje ve organizasyon çok önemliydi. Büyük takımlarda çalıştım, gördüğüm seviye çok iyi. İstikrar isterim, benim için önemlidir. Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm ve taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)