Foto GaleriSpor'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'

'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'

2 / 7 'Gönderin,maaş yükünden kurtulun!'
15 Ağustos 2018 - 11:33

GİULİANO'YA NE OLDU ALLAH AŞKINA! TARAFTAR GERİ DÖNDÜ

Sanırım Fenerbahçe Stadı'nda böyle bir enerjiyi en son yine bir Benfica maçında, 2013'te görmüştük. Meğer Fenerbahçe tribünleri takımla birlikte oynamayı 5 yıl dondurmuş. Dün hakemin düdüğüyle birlikte adeta sahaya indi tribünler

MAÇIN KADER ANI

20'nci dakikada 18'lik Eljif Elmas'ın göbekten attığı 35-40 metrelik mükemmel şandel pasla Isla buluşmadan 20 salise önce hayatı dondursanız ve ne olacağını tahmin etseniz, herhalde aklınız gelen son şey olurdu Isla'nın yaptığı. Isla, kaderiyle oynadı maçın.

MAÇIN HAYAL KIRIKLIĞI

Giuliano'ya ne oldu Allah aşkına? Yaz döneminde orijinal Giuliano Çin'e filan transfer oldu da ikizi mi geldi buraya sahi? Eski hareketliliği yok, iştahı yok. Her iki Benfica maçında da top dahi tutamadı ayağında. Yazı iyi geçirmedi sanırım Brezilyalı.

MAÇIN KAZANIMI

Eljif'in nihayet şut atması. 1999 doğumlu oyuncu top kazanıyor, dripling yapıyor, kısa-uzun çok iyi paslar atıyor. Belki de en önemli eksiği yeterince gol düşünmemesi. 32'de kaleyi karşısına aldığında şut düşünmesi, gelecek adına umut verici.(Uğur Meleke /Hürriyet)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)